Αγγλικά | Ελληνικά Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
Συχνές Ερωτήσεις
Σχόλια Νέα Έκθεση Υπηρεσίες FAQ
 
1. Που μπορώ να τοποθετήσω ένα marquee;
Το marquee μπορέι να τοποθετηθεί σε κήπους εκκλησιών, ξενοδοχείων, ακόμα και στον κήπο της δικής σας οικίας. Μπορούμε να τοποθετήσουμε marquee και στη παραλία ακόμη! Αρκεί να έχετε τις απαραίτητες άδειες απο τις αρχές, οι ιδέες είναι ατελείωτες.
Για επιχειρηματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, το marquee μπορεί να τοποθετηθεί σε δημόσια πάρκα, χώρους στάθμευσης, έξω απο καταστήματα και γραφεία.
2. Μπορείτε να παρέχετε marquee σε όλες τις πόλεις;
Ναι, σε οποιαδήποτε πόλη της Κύπρου: Λευκωσία, Λεμεσός, Πάφος, Λάρνακα, Πρωταράς και Αγία Νάπα.
3. Θέλω να χρησιμοποιήσω marqee για τη δεξίωση του γάμου μου, πόσα χρειάζομαι;
Για κάθε 50 καλεσμένους που κάθονται σε σχήμα θεάτρου, χρειάζεται ένα marquee 5mx5m. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μικρότερο marquee 3mx3m για τον γαμπρό και τη νύφη.
4. Μπορώ να χρησιμοποιήσω marquee για το γαμήλιο πάρτι μου;
Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε marquee για τη δεξίωση του γαμήλιου πάρτι σας. Το marquee είναι κατάλληλο για να χαιρετήσουν τους καλεσμένους τους η νύφη και ο γαμπρός, ή για τα τραπέζι του μπουφέ/κοκτέιλ κλπ. Λίγα marquee σε ένα ανοικτό χώρο θα βοηθήσουν να δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα για ένα καλοκαιρινό γάμο.
5. Μπορώ να χρησιμοποιήσω marquee για το γαμήλιο δείπνο μου;
Ναι, για γάμους τον χειμώνα μπορούμε να χωρέσουμε μέχρι 200 καλεσμένους σε στρογγυλά τραπέζια, ή 300 καλεσμένους σε ορθογώνια τραπέζια. Για καλοκαιρινούς γάμους μπορούμε να χωρέσουμε μέχρι 300 καλεσμένους σε στρογγυλά τραπέζια, ή 400 καλεσμένους σε ορθογώνια τραπέζια.
6. Πρέπει να κάνω προ-κράτηση;
Ναι, για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε μια ημερομηνία πρέπει να κάνετε κράτηση (τουλάχιστο 6 μήνες πριν). Θα πρέπει να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή 20% του ποσού. Θα έχετε τότε εξασφαλισμένη τη κράτηση σας και το κεφάλι σας ήσυχο.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
7. Τι άλλο είδους υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει η Moonlight Marquees;
Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε και να σας προμηθεύσουμε με τα πάντα για να εξασφαλίσουμε ότι η ξεχωριστή σας εκδληλωση θα είναι επιτυχία. Διακόσμηση λουλουδιών, DJ, μουσική Jazz, επαγγελματικό φωτισμό, επαγγελματικές σκηνές, καρέκλες, τραπέζια, φαγητό, ειδικά εφέ και ψυχαγωγία.
 
Website by Computerra Internet Solutions 2008 .
Need a website? Click on our link for more details